Skribent erbjuder texter

skribentVi har kontakt med en mycket duktig skribent som erbjuder sina tjänster. Denna person har arbetat som journalist i många år och är mycket duktig på att skriva olika sorters texter. Om du exempelvis har en dating sida så behöver du skriva en del texter för att kunna ranka bra i Google. Skribenten skriver texter inom det mesta, dock är det något du får diskutera med skribenten.

Behöver du en skribent?

Du kanske själv är bra på att skriva och uttrycka dig, men det kan finnas andra skäl som gör att du behöver någon som utför den delen av jobbet åt dig. Det kan vara att man inte har den förmågan att skriva texter, man kan inte vara bra på allt, helt naturligt.

Det kan vara svårt att skriva ihop något bra och vettig, ibland har man idé-torka, man har inte tid eller lust, ja det kan vara mycket som gör att man inte kan/vill lägga tid på att skriva texter. Därför är det bra att det finns andra som är duktiga på det. Bra texter med hög kvalitet betyder mycket för din hemsida/blogg oavsett vilken bransch det gäller.

Enkelt – bekvämt

Alltså kan det vara både bekvämt och enkelt att beställa texter av någon annan för en rimlig peng. Då vi endast förmedlar kontakten er emellan så gör vi just inget annat än förmedlar. Vi på extrainkomst tjänar inget på detta.

Om du vill ha ett långvarigt samarbete och behöver många texter kommer du att få ett bra erbjudande av skribenten. Men mer om det får du diskutera med denne.

I nuläget erbjuder skribenten endast texter på Svenska men framöver kommer även Engelska att erbjudas. När det är dags för Engelska så kommer vi att uppdatera denna sidan och du finner information om det här.

Kontakta skribenten

Behöver du bra texter med hög kvalitet till ett vettigt pris? Inom de flesta områden så kan vi varmt rekommendera denna skribent. Kontakta oss här, lämna dina uppgifter samt en kort förklaring till vad det är du önskar så vidarebefordrar vi dina uppgifter till skribenten. Vi lämnar absolut inte ut uppgifterna till tredje part. När vi skickat din förfrågan vidare så raderas det direkt.

Uppdaterat december 2015: Skribenten har slutat sin verksamhet och erbjuder tyvärr inte sina tjänster längre.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *