Passiv Inkomst

Att få en passiv inkomst är enklare än du tror!

 • 100% Gratis och kommer alltid att vara Gratis!!
 • Hög provision 50-65%
 • Dating inom 40+ olika genrer (utökas regelbundet)
 • 22+ olika språk (utökas regelbundet)
 • Målet är att få en passiv inkomst
 • Dating Factory support hjälper dej att komma igång & stöttar dej på vägen
 • Alla kan göra sin egen dating sida bara du har intresset. Ju mer jobb du lägger ner, ju mer kan du tjäna
 • Skapa en eller flera dating sidor

Få en passiv inkomst – gör din egen dejtingsida

Passiv inkomstDe flesta, inklusive vi, tänkte när vi såg reklam för Dating Factory, jaja, så enkelt är det inte. Man kan inte få en passiv inkomst så enkelt MEN så var det faktiskt. Och det enda vi ångrar är att vi inte började tidigare. För det är fantastiskt enkelt och för oss som har intresset så är det mer som en hobby än ett arbete.

Du kan jobba med dina dejting sidor när du har tid över. Det är inget som måste göras på en gång utan du kan jobba på ledig tid, du styr helt enkelt allt själv. Du bestämmer själv hur mycket du vill tjäna, ju mer du jobbar med dina dejting sidor ju mer kommer du att tjäna. Är du arbetslös, studerar, jobbar deltid och även om du jobbar heltid, varför inte tjäna en extra inkomst.

Tjäna pengar och få en passiv inkomst

Nu kan du tjäna pengar och i framtiden få en passiv inkomst på din egen dejting sida. Det är enkelt, vem som helst kan göra det oavsett förkunskaper, det är 100% Gratis, kostar alltså inget och kommer aldrig att kosta något. Du kan välja mellan 40 olika genrer, 22 olika språk och du får 50-65% provision. Hur mycket du kommer att tjäna beror helt och hållet på hur mycket du jobbar. Inget är gratis, du måste jobba för att börja tjäna pengar, tro inte det bara är att starta en dejting sida och sen börjar pengarna rulla in, så enkelt är det inte. Men nästan, det som krävs är att du jobbar med detta och viktigast av allt, du måste gilla det du gör, då kommer du att fixa detta galant!

Oavsett om du är duktig eller nybörjare så kan du lyckas och komma långt och tjäna mycket pengar, det viktiga är att du har intresse för att göra din egen dating sida. Dating Factory har en enastående fantastisk support som hjälper dej att komma igång och hjälper dej på vägen. Det är enklare än du tror, har vi fångat ditt intresse? Läs vidare så får du mer information om hur Dating Factory fungerar och hur du kommer igång.

Skaffa domän

Det du börjar med är att bestämma dej för vilken genre och skaffa dej en domän. Vi rekommenderar dej att köpa Webhotell och domän hos Citynetwork.se, dom har en fantastisk support och generösa öppettider både på telefon, mail och livechatt samt att det är ett väl fungerande teknik som sällan strular. Citynetwork har ofta fina erbjudande så titta gärna in på deras sida lite då och då och fynda billiga domäner. Kostnader för webhotell och domän är inga stora summor och du kommer snabbt att tjäna in detta. En domän kostar kring 150 kr för ett helt år, det är olika priser för tex. .com .se .net osv.

Skapa dejting sida

Nu ska du skapa din personliga dejting sida. Skriv texter relaterade till din dejting sidas genre, om du har svårt att skriva texter så finns det många frilansare som kan skriva till dej mot betalning, 50-lappen är ett exempel. Vi har provat 50-lappen själva och där finns många bra skribenter, men var vaksam för även där finns det de som försöker luras. Tex. genom att sälja kopierade texter och sådant. Det du kan göra är att kolla om texten finns på nätet med Copyscape.

Sen bör du ändra designen så att din dejting sida sticker ut från mängden, så din dejting sida blir unik. Marknadsför din dejting sida, du kan köpa reklam, skriva på sociala forum och mycket mera. Du får komma fram till vilket sätt som är bäst för dej. Exempel på olika genrer är:

 • Senior dating
 • Dating för funktionshindrade
 • Kristen dating
 • Dating för vegitarianer
 • Dating för skilda
 • Gay dating
 • Lesbisk dating
 • Vuxen dating
 • Swingers dating
 • Nudist dating
 • Cougar dating
 • och många många flera.

Det bästa är att välja en genre som du är bekant med och kan skriva om. Sen ett litet tips, erotik säljer, har alltid sålt och kommer alltid att sälja. Den nordiska marknaden är fortfarande ganska ny. Det sägs att det finns en stor marknad i Norge så om du är duktig på norska är det all idé att satsa på och även Finland och Danmark. Det finns redan en befintlig medlems databas så din sida har alltså redan medlemmar när du startar upp.

Google och din dating sida

Det är viktigt att google tycker om din dating sida, därför är det väldigt viktigt att dina texter på din dating sida är unik. Du ska alltså INTE kopiera texter från andra sidor. SEO är viktigt, SEO kommer från engelskans ”Search Engine Optimization” och översätts ibland till Sökmotoroptimering.

På Sökmotorkonsult kan du läsa lite om SEO och även på Seo-skolan. Enkelt förklarat så är målet med SEO handlar om att ligga i topp på Google på de sökord som är mest populära och relevanta för din webbplats. Då kan du få massor av besökare och tjäna stora pengar. Nu när du vet lite mer om SEO så förstår du att det är viktigt att lära sej. När din dejting sida ligger högt upp i Googles sökresultat så kommer sidan mer eller mindre att sköta sej själv. Och du får en passiv inkomst så det är absolut värt att lägga ner tid på SEO.

Dejting sidor på 22+ olika språk

Du som kan flera språk kan göra dejting sidor i flera språk vilket är bra, du når ut till ännu fler dejting sugna människor. Norge är ett exempel på där det finns mycket att jobba med då dating sidor ännu inte är så stort. Därför kan den Norska dejting marknaden vara guld värd, så kan du Norska så är det ett gyllene tillfälle att starta en dejting sida på Norska!

Publicera din dejting sida

När du kommit så här långt, du har lärt dej SEO och du har skrivit texter, gärna undersidor också och ändrat lite på designen så är det dags att publicera din dejting sida. Innan din dating sida publiceras ska Dating Factory manuellt granska din sida, vilket är mycket bra, det borgar för hög kvalitet och säkerhet. Även när du uppdaterar dindejting sida, tex. lägger till mer text, ändrar design eller något annat, då ska Dating Factory granska den manuellt innan ändringarna publiceras.

Statistik

Du kan se all statistik på din admin-sida när du är inloggad på ditt Dating Factory admin konto. Du kan se hur många besökare din sida haft, hur många nya medlemmar och hur mycket du tjänat, allt detaljerat och tydligt och mycket mera.

Förtjänst och utbetalningar – passiv inkomst

Du kommer till en början att tjäna 50% av vad dina medlemmar betalar. När du kommit igång och fått medlemmar så kan din provision öka upp till 65%, allt detta sköts automatiskt när du nått en viss nivå. När din dejting sida är igång och du börja tjäna pengar så kommer du att få utbetalningar två gånger i månaden och det finns olika utbetalnings alternativ att välja på, alla fungerar bra.

Svenska dejting marknaden

Dating Factory har tagit över stor andelar av den svenska dating marknaden under 2012 och går bara framåt i en rasande fart. Var med från början, var med när tåget går. Du har allt att vinna och inget att förlora. Dating Factory finns världen över och nu även i Norge, Danmark och Finland. Dating Factory har vunnit många fina priser, bla. år 2012 vann dom YNOT awards Best Dating technologi Company Winner och år 2013 vann dom hela två awards for Best Dating Software & SAAS Provider and Best New Technologi 2013.

Tips & Trix

När du är inloggad på ditt Dating Factory konto så är allt på engelska och om du har svårt att förstå, vilket det kan vara med alla termer så rekommenderar vi att du använder webbläsaren Google Chrome, det är enkelt att installera och fungerar utmärkt och det är dessutom en snabb webbläsare. Du kan då högerklicka på sidan och välja ”översätt till svenska” så står allt på svenska, dock inte alltid bästa översättningen men oftast förstår man.

Om du inte är expert på bildredigering så rekommenderar vi Adobe Photoshop® Elements 11 som är på Svenska och du kan köpa det för strax under tusenlappen . Uppdaterat 2015 gällande Adobe Photoshop Elements; numera går det endast att prenumerera på denna programvaran.

Vi rekommenderar Bigstockphoto för att köpa bilder till designen till din dejting sida. Dom har bra priser och miljoner bilder att välja mellan. Du får inte använda bilder du hittar på internet till din dejting sida, du måste ha tillstånd att använda dom. Detta är mycket viktigt! För att det inte ska bli tokigt så bör du köpa bilderna, det kostar ofta bara en liten slant och du har garanterat igen dom pengarna.

Webmaster forum

Det finns ett webmaster forum där du kan hitta mycket information om Dating Factory och även ställa frågor, det finns flera duktiga webmasters som kan svara på dina frågor och glöm inte, ingen fråga är för dum att ställa, det är inte lätt i början det är mycket att lära sej, alla är vi barn i början. Värt att påpeka, en del av webmasterforumet är endast öppet för medlemmar, vilket vi tycker är bra, då kan endast medlemmar läsa och skriva i den delen så därför rekommenderar vi dej att registrera dej, du gör det här.

Uppdaterat december 2015. Numera är tyvärr Webmasterforum nedlagt men vi kan rekommendera ett annat mycket bra forum för affiliates, nämligen affiliate-forum.se, där hittar du mycket nyttig information.

affiliate forum

Tjäna pengar & få en passiv inkomst – Sammanfattning

Dating Factory är det bästa valet om du vill skapa din egen dejting sida och tjäna pengar. Man får inget gratis, du måste jobba för att du ska tjäna pengar men med Dating Factory kommer du att såsmåningom få en passiv inkomst. Behöver du en extra inkomst, eller vill du leva på din dejting sida, ja allt är möjligt, intresse och arbetsinsats avgör. Vår erfarenhet är att du måste ha ett brinnande intresse, har du inte det så blir det ett tvång och inget roligt att hålla på med, det kan vara bra att ha i bakhuvudet.

Det finns personer som skapar dejting sidor som dom sedan säljer, dvs. dom skapar ett Dating Factory konto, skapar en dejting sida eller flera och sedan säljer när dom är färdiga med texter, design och seo, då återstår ”bara” marknadsförningen. På olika forum, bla. webmasterforum (se ovan) kan du även hitta Dating Factory konto till salu.

Dating Factory i Sverige & Norden

Dating Factory har explositionsartat tagit över stora andelar av den svenska datingmarknaden. Deras system fungerar riktigt bra på den svenska marknaden och dom har nu bestämt sej för att fortsätta expandera även i de övriga nordiska länderna.

Dom lanserade Dating Factory på Norska redan förra året, nu är Danska och även Finska lanserat, och medlemsdatabasen för dessa länder växer redan i rasande fart. Var med från början och var bland de första inom dessa länder, där vi tror det finns minst lika mycket pengar och framgång att hämta som det gör på den svenska marknaden.

Frågor & Feedback

Om du har frågor får du gärna kontakta oss så vi kan svara dej på din fråga samt göra informationen tydlig så att alla förstår, all feedback tages tacksamt emot. Kontakta oss här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *