Gör din dejtingsida – Kom igång guide för Datingfactory

När du ska göra din dejting sida så är det mycket att tänka på, speciellt för dej som är nybörjare. Men vår kom igång guide kommer att hjälpa dej en bra bit på vägen. Det är väldigt svårt att berätta om allt, det skulle bli mycket text så vi har valt ut att skriva ganska kortfattat om detta. Du hittar vår kom igång guide här.

Kom igång guide för din dejting sida

När vi började med att göra dejting sidor hos Dating Factory så hade vi redan datorvana sedan många år tillbaka och även en del vana från att göra hemsidor. Det som var nytt för oss var White label såsom Dating Factory och även många av funktionerna som man använder sej av när man gör sina dejting sidor. Men vi lärde oss snabbt, tack vare en fantastisk supportkille på Dating Factory som hjälpte oss hela vägen, han fanns där och svarade på frågor snabbt och på ett bra sätt, det gör han än idag när jag har någon fråga. Sist men inte minst tyckte vi att det var (och är) otroligt roligt, det är verkligen något vi brinner för.

dejting sida

Få en extra inkomst

Det finns många sätt att få en extra inkomst på, som affiliate och annat, men hur många av dom fungerar verkligen? Det är långt ifrån alla och vi letade länge för att hitta något som var seriöst och verkligen fungerade, allt låter ju så bra när man läser reklamen osv. Vi måste erkänna att vi surfat förbi Datingfactory ett par gånger men eftersom vi snubblade över Datingfactory flera gånger så bestämde vi oss för att kika lite närmare på det.

När vi kommit fram till att detta verkar vara nåt bra, så satte vi igång och det är något vi aldrig någonsin ångrat. Det vi ångrat många gånger är att vi inte började tidigare, nåja det är aldrig försent och nu är vi igång och har ett antal dejtingsidor i olika nicher.

Vi brinner verkligen för detta och därför kan vi varmt rekommendera detta för dej. Dock har vi märkt att många registrerar sej och sen händer det inte mer. Vad det beror på kan vi bara sia om men en anledning kanske kan vara att man inte riktigt förstår hur allt funkar och att det ser krångligare ut än vad det är. Därför hoppas vi att vår kom igång guide kan hjälpa dej på vägen, så att du kommer igång och såsmåningom kan börja tjäna pengar och få en passiv inkomst för framtiden.

Vi på extrainkomst önskar dej lycka till!