Om oss – Extra inkomst

Vill du tjäna en extra inkomst? Behöver du ett extraknäck eller är du arbetslös eller har bara deltidsjobb? Då har du kommit helt rätt. Här kommer du att hitta olika sätt att tjäna en extra inkomst, små och stora inkomster. “Många bäckar små blir till en stor å” säger ett ordspråk och det stämmer bra tycker vi.

Vi som driver denna sidan där du får tips på hur du kan tjäna pengar som affiliate och få en extra inkomst har många tips att komma med, efterhand kommer sidan att utökas med tips och råd. Både hur du kan tjäna pengar, få en extra inkomst. Välkommen till extrainkomst.eu!

extra inkomstExtra inkomst & Tjäna pengar

Det finns många sätt att tjäna en extra inkomst, ett sätt är att starta en egen dejting sida hos Dating Factory. Det är 100% Gratis att gör det och det kommer aldrig att kosta dej något. Det finns inga dolda avgifter eller liknande. Pengarna rullar inte in utan att man gör nåt som alla vet, för att tjäna pengar på en dejting sida krävs att du jobbar med dejting sidan, ju mer du jobbar ju mer tjänar du, så på sätt och vis kan du själv till viss del påverka din inkomst.

Kanske blir det en extra inkomst, kanske blir det något du kan leva på och jobba med på heltid, det är helt upp till dej. För att lyckas måste du ha intresse men du behöver inga förkunskaper så har du intresset så kommer du snabbt att lära dej hur allt fungerar osv.

Detta är perfekt om du tex. är arbetslös, pluggar eller har tid över. Du kan välja mellan 40+ olika genrer och 22+ olika språk, du får 50-65% provision och utbetalningar sker två gånger i månaden. Dating Factory är ett stort och seriöst företag som finns i många länder. Vi kan varmt rekommendera Dating Factory!

Få en extra inkomst som affiliate

Vi kommer att presentera olika affiliate program där du som har en blogg eller hemsida kan registrera dej och tjäna pengar via dessa. Det innebär att du har annonser på din blogg och när någon klickar på dina länkar och handlar något tjänar du en viss procent av beloppet, du kan även få betalt per klick, det varierar. Har du en välbesökt blogg kan du tjäna en extra inkomst genom att vara affiliate. Vi har erfarenhet av samtliga affiliate företag och skriver om våra erfarenheter med var och en av dom. De affiliate företag som presenteras här är endast de vi själva har använt och är nöjda med!

Spara pengar och få en extra inkomst

Hur kan man spara pengar? Det finns många sätt, ett är att öppna ett sparkonto, ett annat är att inte slösa på tex. förbrukningsartiklar osv. Vi måste även vara miljömedvetna i dagens Sverige. Att kasta ut en fullt fungerande tjock-tv för att köpa en dyr platt-tv känns hemskt onödigt, även om man har råd så varför ska man kasta något som fungerar och smutsa ner miljön i onödan, bättre att köpa ny TV när den gamle inte fungerar längre. Ja det finns många exempel, här i sverige är det mycket som är helt, fräscht och fungerande som slängs för man ska köpa nytt.

Arbetsmarknaden

Som alla vet, speciellt de personer som är utan jobb så är arbetsmarknaden stenhård i Sverige idag och alla möjligheter att tjäna en extra inkomst är guld värd. Därför tycker vi på extrainkomst.eu att det är väldigt viktigt att vi delar med oss av våra erfarenheter när det kommer till ekonomin, att tjäna en extra inkomst, tjäna pengar och spara så finns det massor med olika alternativ, men vilka är bra, pålitliga och seriösa, vilka är genomförbara och framförallt vilka kan man tjäna en extra inkomst på och hur gör man? Detta är tips vi kommer att dela med oss till dej.

Vad tjänar vi på extra inkomst?

När man är en affiliate, alltså när man har en blogg eller hemsida så finns det olika vägar att tjäna en extra inkomst på dessa. Ett sätt är att värva in nya affiliates och det är en del av det som gör att vi driver extrainkomst.eu, dock är det en win-win situation, när du sedan är igång kan du också värva nya affiliates som du tjänar en slant på.

Men det är inte huvudorsaken till att extrainkomst.eu finns utan det är att tipsa våra besökare om hur dom kan tjäna pengar och få en extra inkomst. Det är inte alltid lätt att hitta rätt och framför allt inte lätt att hitta rätt affiliate företag för i den branschen finns som i alla andra branscher mer och mindre seriösa aktörer.

De affiliate företag vi rekommenderar har vi själv samarbete med och kan därför gå i god för att dessa är seriösa. Sidan kommer med jämna mellanrum uppdateras i takt med nyheter och liknande.

Vi önskar dej Välkommen och hoppas att du hittar något av intresse. Frågor? Eller vill du berätta din historia, hör av dej, vi vill gärna ha din historia, precis som våra läsare vill. Kontakta oss här.