Affiliate

affiliateDu har säkert hört talas om affiliate och det finns en mängd olika affiliate program där du helt gratis kan gå med. Du kan välja att tjäna en extrainkomst eller kanske jobba på heltid som affiliate, eller varför inte bli ekonomiskt oberoende. Det är möjligt, det är bara du som bestämmer det, men kom ihåg, Rom byggdes inte på en dag, allt tar tid men när du nått ända fram så är allt möjligt. Nedan listar vi några av de bästa och vi kommer att lägga in nya affiliate program efterhand.

Datingfactory affiliate

Datingfactory är en white label där du kan skapa din egen dejting sida inom en mängd olika nicher och många olika språk. Att jobba med Datingfactory är något vi varmt kan rekommendera och du hittar en Kom i gång guide för dej som är ny så att du snabbt kan komma igång. De som blir medlem på din dejtingsida registrerar sej gratis och alla medlemmar granskas manuellt för allas trevnad. Om dina medlemmar väljer att köpa medlemskap så kommer du att tjäna 50-65% i provision. Du får en egen support som kommer att hjälpa dej igång och även i fortsättningen.


Double affiliate

Double är ett riktigt bra affiliate-program, bra support, bra annonsörer och enligt oss på extrainkomst.eu det affiliate-program som är lättast att lära sej när man är nybörjare. Det är iallafall vår erfarenhet. Det finns mycket att lära sej när det gäller termer och hur allt fungerar och är man helt ny på detta så är det inte så lätt alla gånger men på Double är det enkelt att komma igång. Double är en av de affiliate programmen som vi på extrainkomst använder oss av. Så är du nybörjare och vill börja med något som är enkelt att förstå så är Double nåt för dej!


Tradedoubler affiliate

Tradedoubler är ett av dom första affiliate företagen i Sverige och dom började redan 1999 så dom är gamla i gamet om man säger så. Tradedoubler är svenskgrundat företag med huvudkontor i Stockholm och dom erbjuder ett stort urval av produkter och tjänster.  Som webmaster och ägare av en blogg eller hemsida har du många olika företag att välja på hos Tradedoubler. Det är enkelt att komma i kontakt med Tradedoublers kundtjänst och det är enkelt att navigera runt på sidan även för dej som är helt ny på detta med att vara affiliate.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *