Gratis Länkar

För att lyckas som affiliate och skaffa sej en extra inkomst så är det viktigt att skaffa länkar till din hemsida. I denna artikel kommer vi att berätta om gratis länkar. Att skaffa kvalitetslänkar är A och O för att din hemsida ska komma med i sökresultaten och hittas av andra som söker efter information på tex. Google. Det finns ett antal bra gratis länkar du kan skaffa dej. I denna artikel ska vi berätta om hur du får gratis länkar på ett enkelt sätt utan att det kostar dej något och från kvalitets sidor.

Gratis länkar till din hemsida

Det som är bra är att du skapar dej ett nätverk av sidor där du länkar mellan dessa och på så sätt stärker kraften till alla dina sidor. Detta i sin tur gör att Google gillar din/dina sidor och därmed kan du hamna i sökresultaten vilket i sin tur ger dej besökare. Vårt tips är att du skapar 10 eller fler sidor i ditt nätverk. Hur mycket värde har din sida? Det kan du enkelt kolla på MOZ Open site explorer.

gratis länkar

Skapa en blogg

Det finns sidor där du kan skapa din egen kvalitetsblogg och det kostar inget. Du kan skaffa en eller flera bloggar och du bestämmer själv över innehållet på sidan. Så det innebär att du kan annonsera helt fritt och du behåller alla inkomsterna. Du styr din blogg själv helt enkelt. Fördelarna med bloggställen är att det är gratis, inga annonser mer än dina egna, snygga mallar att använda, hög säkerhet med BruteProtect, drivs av WordPress och mycket mera.

Utöver att du kan skapa dej en egen kvalitets blogg så kan du ta del av mycket bra information som tips och nyheter, bra seo tips och mycket mera. Är du nybörjare kan vi på extrainkomst.eu rekommendera att besöka en guide som berättar och förklarar på ett mycket bra sätt så det är lätt att förstå även om man är nybörjare, så att du kan komma igång direkt. Även blogger.com och wordpress.com är sidor där du kan skaffa dej en kvalitets blogg.

Så här skaffar du gratis inlänkar

Det finns ett stort antal sidor där du kan få gratis länkar från länk kataloger. Nedan listar vi några av de som vi tycker är bra, har kvalitet och kan rekommendera dej.

  • Blogg1.se
  • 1000lankar.com
  • Svenskasajter.com
  • Blogglista.se

Topplistor där du kan lägga till gratis länk

Även om det är det allra bästa att skaffa flera bloggar och bilda ett nätverk så är topplistor ett bra sätt att få gratis länkar till sin blogg. Här ska du tänka på att bara välja ut några av de bästa och på så sätt få ett bättre värde på din blogg. Det finns en uppsjö med topplistor och nedan hittar du dom vi anser är de bästa.

  • Favoritlistan.se – Seovänliga dofollow länkar och kategori gambling endastaaa
  • Sajttoppen.se – Seovänliga dofollow länkar och kategori allmänt
  • Casinoalt.se – Seovänliga dofollow länkar och kategori endast gambling

Få gratis länkar från artikelkataloger

Att skriva artiklar i artikelkataloger ger din blogg ett bra värde och ger dej gratis länkar. Det du ska göra är att skriva en artikel som relaterar till din blogg, detta är helt gratis men vissa krav måste du uppfylla i din artikel. Det är lite varierande vad kraven är men vanligast är att din artikel ska innehålla ett visst antal ord och du får lägga in begränsat med länkar. Beroende på vilken artikelkatalog du väljer så är det ett visst antal kategorier som man får skriva om. Det ska helt enkelt vara kvalitet och artiklarna granskas i stort sett alltid innan dom godkänns och publiceras. Nedan presenterar vi några bra artikelkataloger.

  • Artikelkungen
  • Artikelexpressen
  • Svenskkatalog