Extra inkomst

Tjäna pengar på peer to peer lån

tjäna pengarIdag tänkte jag skriva om ett ganska coolt nytt sätt man kan tjäna pengar på men det kräver dock att du redan har lite pengar som du har råd att vara utan ett litet tag. Inget skumt jag lovar utan snarare en ganska unik och smart investeringsmöjlighet. Lånebranschen är idag en utav Sveriges absolut bästa bransch och varannan svensk tar ett lån då och då. Det jag vill tipsa dig om är dock inte hur du ska låna pengar utan hur du kan investera i denna branschen som privatperson och det är genom att investera i peer to peer lån helt enkelt.

Tjäna pengar på peer to peer lån!

Peer to peer lån är en relativt ny lånetjänst där man kan låna pengar från andra människor och där du då kan investera dina pengar i att låna ut till andra människor för att tjäna pengar på räntan som låntagaren får betala då lånet betalas av. Det kräver som sagt att du har lite pengar men det är inga stora investeringar som behöver göras för du kan börja med små snabblån på tex 1000 kr och sen utöka när du förstått lite mer hur det fungerar och kanske även hunnit tjäna en liten slant.

Hur investerar man i peer to peer lån då? Ju Savelend är just en sådan svensk tjänst där vanliga människor lånar ut pengar till andra människor och genom att registrera dig där kan du sedan välja att investera pengar för att bli långivare. Den årliga avkastningen beräknas vara mellan 10 och 15% dvs. du tjänar 10 till 15% mer än vad du har lånat ut. Låter kanske inte så jättemycket men det coola är att det är smart, enkel och säker investering och att du när du tjänar mer pengar kan investera mer för att 10 till 15% ska bli stora summor årligen.

Det intressanta med den här investeringen är att du tjänar mer pengar desto längre du investerar. Du kan med andra ord börja med en liten peng och bygga en inkomst som kommer att säkra din framtid. Efter 5-10 år kan du med andra ord tjäna så pass mycket pengar på att låna ut dina pengar att du livnär dig helt och hållet som långivare och tjänar då dessutom betydligt mer varje månad på detta än vad majoriteten av befolkningen gör på sina vanliga jobb. Det bästa är att du behöver inte sluta ditt jobb idag och lägga 100% på detta utan endast 1-2 timmar i månaden.